27/03/2022: Aanpassing verzendingskosten

Door de recente stijgingen van de verzendtarieven van Bpost, zijn we helaas genoodzaakt om de binnenlandse verzendingskosten te verhogen van 4,95 euro naar 5,95 euro.

We blijven evenwel gratis verzending aanbieden bij een bestelbedrag vanaf 50 euro.

26/02/2022: Nieuw in ons aanbod tweedehands strips: leesexemplaren

Op onze webshop www.consigno.be breiden we ons aanbod tweedehands strips uit. Naast het huidige aanbod van strips in goede tot zeer goede staat, vindt u vanaf nu ook een categorie “leesexemplaren”. Deze strips vertonen meer gebruikssporen, maar zijn zeker nog steeds geschikt om te lezen. Ze zijn beschikbaar aan de lage prijs van 1,5 euro.

Deze leesexemplaren werden tot nu enkel op de rommelmarkten verkocht, maar door de toenemende vraag nu ook op de webshop. Ze zijn onder meer interessant voor scholen, jeugdbewegingen of voor jongere kinderen.

Bij deze strips wordt er op de webshop geen onderscheid gemaakt tussen eerste druk of herdruk, en wordt ook de specifieke uitgave of reeks niet vermeld, aangezien het bij deze leesexemplaren in de eerste plaats om het verhaal gaat en niet om de verzamelwaarde.

Geen interesse in deze leesexemplaren? Geen probleem, dan kan u nog steeds uw strips kiezen in de rubriek “goede tot zeer goede staat”, waarbij de kwaliteitsselectie nog steeds met dezelfde zorg zal uitgevoerd worden: elke strip wordt stuk voor stuk gecontroleerd alvorens dat hij op voorraad gezet wordt in deze rubriek.